ich-zapfe

Glasholder til 10 glas - Drikke- og opvaskestativ lavet af metal (galvaniseret)


Varenummer 443355

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 208.33
DKK 163.67 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Glasholder til 10 glas - Drikke- og opvaskestativ lavet af metal (galvaniseret)

Glasholderen til 10 glas er en nyttig tilføjelse til enhver krævende cateringvirksomhed og alle festlige begivenheder. Denne robuste og handy holder er perfekt til professionel brug i cateringbranchen, og det er en optimal transportløsning til ethvert sted, hvor der serveres drikkevarer i store mængder.

Karakteristika

  • Galvaniseret materiale: Glasholderen til 10 glas er lavet af galvaniseret materiale af høj kvalitet, hvilket garanterer en lang levetid og modstandsdygtighed over for ridser og slid.
  • Velegnet til op til 10 glas: Selv tunge glas kan nemt transporteres takket være den robuste konstruktion af metalstativet.
  • Optimal størrelse og nem håndtering: Med dimensioner på 400 × 165 × 290 mm og åbninger på 7,2 × 7 cm er glasholderen til 10 glas ikke kun optimal i størrelsen, men også pladsbesparende ved opbevaring.
  • Alsidig til professionelle anvendelser: Uanset om det er i barer, restauranter, bistroer eller caféer, er glasholderen den ideelle transportløsning til enhver professionel brug.
  • Stilfuld og professionel service: Med glasholderen til 10 glas kan du øge effektiviteten i din virksomhed og levere en stilfuld og professionel service.
  • Sikker og komfortabel transport: Glasholderen giver dig mulighed for nemt og sikkert at transportere op til 10 glas, så du fuldt ud kan koncentrere dig om dine gæsters behov, og undgå spildte drikkevarer på vejen.
  • Imponerende holdbarhed: Galvaniseret materiale sikrer en imponerende holdbarhed og beskyttelse mod rust og korrosion.
  • Hurtig og effektiv servering: Med glasholderen til 10 glas kan du nemt og hurtigt servere flere drikkevarer ad gangen, hvilket er en stor fordel i travle perioder.
  • Økonomisk og miljøvenlig: Glasholderen kan genanvendes i mange år og kan erstatte engangsplast eller papbehæltere, hvilket er mere økonomisk og miljøvenligt.
  • Tilbagevendende kunder: Din professionelle service med glasholderen til 10 glas vil imponere dine gæster og give dem en god oplevelse, hvilket vil føre til tilbagevendende kunder og positive anmeldelser.

Glasholderen til 10 glas er mere end bare en praktisk opbevaringsløsning. Det er også en nødvendighed for enhver cateringvirksomhed, som ønsker at tilbyde en professionel service og undgå spildte drikkevarer. Med dens enkle, men effektive design, er glasholderen en pålidelig og praktisk tilføjelse til din virksomhed, og den vil gøre det lettere at transportere flere glas ad gangen fra køkkenet til serveringsområdet eller fra bar til bord.

Vare-ID 442072
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 850 g
Nettovaegt 800 g
Dimensioner 400×165×290mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: